Ferizaj

Komuna e Ferizaj ndalon vendosjen e materialeve reklamuese në nënkalimin e qytetit


Publikuar më:


Pas lëshimit  në qarkullim të nënkalimit dhe interesimit të madh të qytetarëve për ta vizituar nga afër, shumë biznese kanë shfrytëzuar këtë që të reklamojnë edhe bizneset e tyre.

Për këtë Komuna e Ferizajt ka dal më një njoftim se ndalohet vendosja e  e reklamave pa leje.

Ky është njoftimi i plotë i Komunës së Ferizajt

NJOFTIM

Njoftohen qytetarët ferizajas, se ndalohet vendosja e pllakateve e materialeve tjera promovuese në nënkalimet e qytetit dhe në hapësira tjera ku ndalohet vendosja e materialeve të tilla, në të kundërtën konform rregullativës ligjore në fuqi, vendosja e tyre si edhe e reklamave tjera pa leje, do të trajtohen si subjekt për të cilën do të aplikohet gjoba nga ana e Inspektoratit të Komunës.

To Top