Sport

KK Kastrioti nuk po e lëshon lehtë vendin e parë, triumfojnë edhe në “Adem Jashari”


Publikuar më:


Puna profesionale e bën edhe suksesin, këtë më së miri po e tregon KK Kastrioti e cila vazhdimisht në Ferizaj po sjell medalje me thes nga secili turnir, kështu ndodhi edhe në fundjavë në turneun ndërkombëtar “Adem Jashari” kur edhe u zgjidhën klubi më i suksesshëm me më së shumti medalje të fituara dhe atë: 7 medalje ari + 2 medalje ari (në emër të FKK-së) = 9 medalje ari. 7 medalje argjendi dhe 7 medalje bronzi.

Kështu, kjo ishte një performancë e shkëlqyer e Kastriotit në përfundimin e sezonit të garave, duke pri në rang listën e sukseseve, së bashku me klubin Martial Arts nga Fushë Kosova në tri garat e fundit të organizuara nga Federata e Karatesë së Kosovës.

To Top