Ferizaj

Këta janë katër më të votuarit nga AAK në Ferizaj që pritet të jenë pjesë e Asamblesë Komunale


Publikuar më:


Pas përfundimit të zgjedhjeve të 17 Tetorit, shtabet zgjedhore kanë grumbulluar të dhënat për votimin e e kandidatëve të subjekteve politike.

Nga të dhënat e  përgjegjësit të Shtabit Zgjedhor të  AAK-së në Ferizaj,  të cilat janë grumbulluar nga komisionerët dhe vëzhguesit e zgjedhje deri më tani këta janë 4 kandidatët më të votuar për Asamble Komunale.

Sipas Shtabit zgjedhor të AAK-së  këta janë  4  kandidatët më të votuar, por për faktin se tre prej tyre kanë një afërs shumë të madhe mes veti, se si do të jetë radhitja do të varet edhe nga votat me kusht dhe të Diasporës, e kjo pritet të jetë definitive pas  raportit të KQZ-së

Këta janë kandidatët më të votuar të  AAK-së në Ferizaj  (Radhitja  nuk paraqet numrin e votave)

Xhavit Zariqi

Agnesa Bobi-Syla

Xhemile Murati-Shabani

Arton Gavazi

To Top