Ferizaj

Asfaltohen disa rrugica në Ferizaj


Publikuar më:


Disa rrugica përball rrugës  “Fatmir Ratkoceri”  janë asfaltuar gjatë ditës së sotme.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari I Ferizajt, Agim Aliu I cili ka uruar banorët e këtyre rrugicave.

“Banorët e rrugicave përbri rrugës “Fatmir Ratkoceri” në qytet, tashmë kanë infrastrukturën rrugore të përfunduar, për t’ia lehtësuar qarkullimin e për ta rritur cilësinë e  jetës së komunitetit dhe zhvillimit të lagjes. Ta gëzojnë banorët!” ka  shkruar Aliu.

To Top