Ferizaj

Këta janë kandidatët e mundshëm të PDK-së nga Ferizaj për zgjedhjet e 14 Shkurtit?


Publikuar më:


Pas shpalljes së zgjedhjeve nga U.D e Presidentit, Vjosa Osmani, subjektet politike  janë mobilizuar që të bëjnë përgatitjet dhe të zgjedhin kandidatët të cilët do të garojnë në këto zgjedhje.

Edhe PDK-në Ferizaj ka filluar takimet me anëtarësinë e sajë.

Burimë të Ferizajpress  bëjnë të ditur se  ky subject në Ferizaj është duke punuar intenzivisht për këto zgjedhje dhe zgjedhjen e kandidatëve  që do të garojnë për deputet.

Sipas informative që posedon Ferizajpress (Ende të pa konfirmuara zyrtarisht) garës për deputet nga dega e PDK-së në Ferizaj do ti hyjnë: Elmi Reçica, Bajrush  Xhemajli,  Gazmend Bytyqi, Mexhide Topalli-Mjaku, Lulzim Aliu, Ilir Orllati, Arian Imeri , Lulzim Abazi, Imri Ilazi dhe  Kristina Gashi-Bytyqi

Pritet që PDK së shpejti të dal me një komunikatë zyrtare  dhe të konfirmojë listën e kandidatëve nga ky subjekt për komunën e Ferizaj.

To Top