Uncategorized

Kamera e fshehtë shfaq manipulimet me kutitë në referendumin e PS-së (Video)


Publikuar më:


Gazetarët kanë shkuar në disa qendra votimi në Surrel dhe Kamëz ku duket qartë se si komisionerët orientojnë votuesit të votojnë për “PO”-në.

Në një tjetër video duket manipulimi i bërë duke parë që pjesëmarrja ishte e ulët.

Aty komisionerët fillojnë të mbushin kutitë duke votuar nga dy herë edhe në emër të personave të tjerë.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F-gP7EW77Ks?feature=oembed&w=640&h=360]

The post Kamera e fshehtë shfaq manipulimet me kutitë në referendumin e PS-së (Video) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top