Lajme

Jahajga ditën e fundit të mandatit, dekreton ambasadorët e rinj: ja emrat!


Publikuar më:


jahjaga-dekreton-780x439


Presidentja Jahjaga para se ta kryejë mandatin e saj dhe t’ia dorëzojë këtë post Hashim Thaçit e ka kryer edhe një shërbim tjetër si presidente.

Ajo sot ka dekretuar nëntë ambasadorë dhe një konsull të përgjithshëm. Këtë e ka bërë në bazë të propozimeve të Ministrisë së Punëve të Jashtme.

Ambasadorët e dekretuar janë këta:

1. Skender Durmishi, Ambasador në Malin e Zi,
2. Lulzim Iseni, Ambasador në Kanada
3. Albert Prenkaj, Ambasador në Panama
4. Nazane Breca, Ambasadore në Zvicër
5. Qendrim Gashi, Ambasador në Francë
6. Ramiz Lladrovci, Ambasador në Shqipëri
7. Leon Malazogu, Ambasador në Japoni
8. Bernard Nikaj, Ambasador në Belgjikë
9. Luljeta Vuniqi, Ambasadore në Hungari
10. Teuta Sahatqija, Konsulle e Përgjithshme në New York

Comments
To Top