Uncategorized

Ja si i komentojnë mediat serbe mesazhet e Biden-it në Kosovë


Publikuar më:


Kjo edhe për faktin se vizita e Biden në Kosovë u bë pas asaj në Beograd. Por arsyeja kryesore, që ka bërë edhe titujt kryesor në mediat serbe, ishte edhe kërkesa e numrit të të SHBA-së, për ta votuar Asociacionin e Komunave me shumicë serbe në Kosovës.

Pothuajse në të gjitha mediat kryesore serbe, titull kryesor i shkrimeve për vizitën e zëvendëspresidentit amerikan, kanë qenë kushtëzimi i Biden-it për ta votuar Asociacionin dhe Demarkacionin e kufirit me Malin e Zi, për ta ruajtur mbështetjen e SHBA-ve, njofton lajmi.net.

“Biden: AKS ose izolim”, është titulli i mediumit serb “B92”. Tituj me të njëjtën përmbajte ka pasur pothuajse në të gjitha mediat serbe. Në mediumin publik “RTS” titulli kryesor ishte “Ose AKS ose humbje e mbështetjes amerikane”.

Biden ka arritur për vizitë në Kosovë, pas asaj që i bëri Serbisë. Deklaratat e tij pas takimeve me kreun e dy shteteve, ishte tejkalimi i armiqësive mes Kosovës dhe Serbisë si dhe forcimi i sundimit të ligjit dhe përmbushja e reformave për integrim./lajmi.net

Comments
To Top