Tech

Instagram ju lejon t’i ruani fotot tuaja për t’i publikuar ato më vonë


Publikuar më:


Mund të ketë qenë cilësia më e kërkuar pas asaj për të zmadhuar fotot dhe videot në Instagram dhe më në fund është gati. Përditësimi i fundit i Instagram ju lejon ti ruani postimet e papërfunduara si skica të cilave mund t’i ktheheni më vonë për t’i publikuar.

Instagram e ka bërë zyrtare veçorinë dhe e lajmëroi sot përmes Twitter-it. Sapo ju të përgatitini një foto dhe të klikoni mbi butonin ‘back’ në menynë Edit, do të shfaqen dy opsione për ta ruajtur apo për ta fshirë dokumentin.

Duke klikuar mbi ‘Save Draft’, fotoja ruhet dhe herës tjetër që klikoni mbi butonin e kamerës së Instagram fotoja do të shfaqet në sektorin “Drafts”.

Përditësimi ofrohet tashmë live në iOS dhe Android.

Comments
To Top