Uncategorized

I dënuari për rrëmbim e prostitucion në Itali, arrestohet në Tiranë


Publikuar më:


Arrestime ne Tirane

Arben Ismaili, 49 vjeç, banues në Tiranë ishte shpallur në kërkim nga Zyra Qendrore e Interpol, në bazë të vendimit të datës 29.03.2016, e lëshuar nga Autoritetet Kompetente Italiane.

Ky shtetas është dënuar me 8 vjet, 5 muaj dhe 29 ditë heqje lirie, për kryerjen e veprave penale, “Pjesëmarrje në organizata kriminale”, “Shfrytëzim prostitucioni”, “Sulm ndaj personit”, “Kanosje dhe ushtrim dhune dhe presioni psikologjik”, “Rrëmbim” dhe “Trafikim i qënieve njerëzore”.

Parashikuar nga Nenet 81, 110, 6000, 609 dhe 648 të Kodit Penal Italian dhe Ligjet 75/58 dhe 286/98. Ky shtetas ndodhet në ambientet e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë në pritje të ekstradimit drejt shtetit Italian.

The post I dënuari për rrëmbim e prostitucion në Itali, arrestohet në Tiranë appeared first on Lajminet.

Comments
To Top