Uncategorized

Hakmarrja mizore në Turqi: Polici i thotë ushtarit se do t’ia dhunojë vajzën 10-muajshe! (Video)


Publikuar më:


Ushtarët gjithmonë është vetëm instrument dhe hallka e fundit në zinxhirin komandues. Dhe, kryen vetëm urdhrat. Në këtë rast, sipas disa deklaratave, atyre u është thënë se po sulmohen nga PKK (Partia e Punëtorëve të Kurdistanit). Prandaj, janë të pafajshëm sepse kanë menduar që po i dalin zot atdheut, transmeton Telegrafi.

Por, ndonëse këtë e dinë pushtetarët në Turqi, nuk hezitojnë të torturojnë ata. Dhe, kjo dëshmohet me këtë dialog.

“Policia: A ke fëmijë?

Ushtari: Po. Një vajzë 10-muajsh!

Polici: Do të ta dhunoj”.

Për më shumë, shikojeni videon.

.

Comments
To Top