Uncategorized

Greqi: Shkatërrohen kampet e improvizuara të migrantëve


Publikuar më:


Migrantët në Greqi duke u evakuuar nga kampet e improvizuara dhe me autobusë dërgohen në kapacitetet shtetërore

Policia në qytetin e Selanikut, që është i dyti për nga madhësia në Greqi, pas kryeqytetin Athina, tha se operacioni po vazhdon për kampet e improvizuara, që janë ngritur afër një moteli përgjatë një autostrade dhe një pompe të afërt të benzinës, shkruan rel.

Shumica e migrantëve janë nga Maroku, Algjeria dhe Pakistani, ka thënë policia lokale.

Sipas statistikave të qeverisë, në këto dy kampe afër kufirit me Maqedoninë, gjenden afro 1,900 migrantë.

Dje, më se 1 mijë njerëz janë zhvendosur nga një kamp i improvizuar, raporton AFP nga Selaniku.

The post Greqi: Shkatërrohen kampet e improvizuara të migrantëve appeared first on Lajminet.

Comments
To Top