Uncategorized

Grafite në Tetovë: VMRO + BDI = Rusi (FOTO)


Publikuar më:


Grafite në Tetovë

Aksion vjen pasi që deri tani mbështetje për zgjedhjet në Maqedoni, kanë dhënë vetëm partia e VMRO-së dhe BDI-ja, ndërsa nga ndërkombëtarët vetëm Rusia është shprehur pro mbajtjes së zgjedhjeve më 5 qershor.

ImageImageImageImageImage

The post Grafite në Tetovë: VMRO + BDI = Rusi (FOTO) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top