Uncategorized

Gjyqtarja e akuzuar për korrupsion rikthehet nga Italia pa bashkëshortin


Publikuar më:


 

Gjyqtarja është pezulluar nga detyra si anëtare e Gjykatës së Lartë, për të cilën është njoftuar edhe Kuvendi i Shqipërisë.

Gjyqtarja Andrea është rikthye nga Italia pa bashkëshortin, Odhise Andrea, ndaj të cilit është caktuar masa e sigurisë arrest me burg.

Në dosjen e Prokurorisë, thuhej se bashkëshorti i gjyqtares kishte marrë shumën e parave nga shtetasi Ilia Çabiri, i cili kishte çuar çështjen në Gjykatën e Lartë për një pronë prej hektarësh në Butrint.

Shuma e parave sipas Prokurorisë së Përgjithshme, e cila ka hetuar rastin, është dhënë një ditë para vendimit, pra më 11 korrik 2016, ndërsa një ditë më vonë, Gjykata e Lartë ka shqyrtuar padinë dhe paditësi ka përfituar pronën me vendim në favor të shtetasit Ilia Çabiri.

Vendimi është marrë më 12 korrik dhe gjyqtarja Andrea ishte anëtare e trupës që shqyrtonte çështjen.

.

Comments
To Top