Uncategorized

Gjykata rrëzon pezullimin për drejtorin e policisë Haki Çako


Publikuar më:


Haki Çako

Avokati i Çakos, Maks Haxhia ka deklaruar në përfundim të seancës se, nuk kanë ekzistuar dyshime të arsyeshme për pezullimin e klientit të tij.

“Gjykata vlerësoi se në këtë rast nuk ka vepër penale”, ka deklaruar Haxhia.

Haki Çako u pezullua nga detyra nga Gjykata e Tiranës me kërkesë të prokurorisë, që e akuzonte për veprime të paligjshme dhe mosveprime në lidhje me rastin e pajisjes së përgjimeve.

The post Gjykata rrëzon pezullimin për drejtorin e policisë Haki Çako appeared first on Lajminet.

Comments
To Top