Uncategorized

Gjuhet me vezë Ministria e Drejtësisë (FOTO/VIDEO)


Publikuar më:


Ministria e Drejtësisë në Maqedoni

 

Ndërtesa e Ministrisë së Drejtësisë është gjuajtur me ngjyrë dhe me vezë derisa ditë më parë gjatë protestës u shkatërrua kati i parë i ndërtesës e cila ishte renovuar kohë më parë.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u3TIYj4DZ6I?feature=oembed&w=640&h=480]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dOd8v1KeqZE?feature=oembed&w=640&h=360]

1Screenshot_88Screenshot_97Screenshot_105

 

 

The post Gjuhet me vezë Ministria e Drejtësisë (FOTO/VIDEO) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top