Uncategorized

Fule: BE-ja të jetë e besueshme dhe tërheqëse për Ballkanin


Publikuar më:


 

“Nuk duhet të harrojmë se prosperiteti, stabiliteti dhe paqja në Bashkimin Evropian janë të lidhura me prosperitetin, stabilitetin dhe paqen në vendet tona fqinje”, kujtoi Fule, i ftuar special i Republikës Çeke për Ballkanin.

”Në një moment shumë të vështirë për Bashkimin Evropian, disa vende vazhdojnë të trokasin në derën tonë. Nëse do të heqin dorë nga të bërit këtë gjë, atëherë do të kemi një problem të madh”, theksoi ish-eurokomisioneri për Zgjerimin i unionit, Stefan Fule.

The post Fule: BE-ja të jetë e besueshme dhe tërheqëse për Ballkanin appeared first on Lajminet.

Comments
To Top