Ferizaj

Formohet Komiteti për Zhvillim Ekonomik


Publikuar më:


Paraditen e sotme, Kryesuesja e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, Kristina Gashi Bytyçi ka mbajtur takimin me qëllim formimin e Komitetit për Zhvillim Ekonomik. Pas diskutimeve nga të pranishmit dhe pajtueshmërisë së plotë u zgjodhën anëtarët e këtij mekanizmi në këtë përbërje:

1.Lulzim Abazi – Kryesues;
2.Denis Rashiti – Anëtar;
3.Shkelzen Selmani – Anëtar;
4.Enver Haliti – Anëtar;
5.Ferat Neziri – Anëtar

Ky komitet është trupë e Kuvendit të Komunës, përkatësisht komitet joobligativ, punët e detyrat e së cilës janë të përcaktuara në Statutin e Kuvendit të Komunës dhe Rregulloren e Punës së Kuvendit.

To Top