Uncategorized

Forca të mëdha policore rrethojnë lagjen “Gazi Baba” në Shkup


Publikuar më:


Aksioni i madh policor ka filluar para agimit të diellit, që në orët e hershme dhe është duke u zhvilluar edhe në këto çaste. Ende nuk ka informata se çfarë synon MPB me këtë aksion, dhe kush saktësisht është duke u bastisur prej anës së tyre.

Disa qytetarë duke dashur që ta vizitojnë Xhaminë e lagjes për kohën e namazit të Sabahut si zakonisht, nuk janë lejuar të dalin prej shtëpive të tyre, shkruan monitor.mk

Njëri prej qytetarëve ka kërkuar arsye por pjesëtarët e policisë nuk kanë dhënë informata përveçse kanë urdhëruar qytetarët e lagjes Çair që të qëndrojnë brenda në shtëpitë e tyre.

Poashtu raportohet edhe për bastisje në lagje tjera në Shkup.

.

Comments
To Top