Uncategorized

Familja e luftëtarit të kthyer nga Siria: I kanë bërë injeksion për të na harruar!


Publikuar më:


‘E besojmë që djali ndodhet në Tiranë dhe ai nuk do rrinte kaq shumë kohë pa na takuar, por i kanë bërë injeksion për të na harruar. Ervisi u mashtrua që në fillim nga Almir Daci, vdekjen e të cilit nuk e besojmë, pasi është një sajesë nga familjarët e tij. Të kthyerit nga Siria thonë se Ervisi është gjallë, kërkojmë nga shteti që të na e sjellë djalin në shtëpi kudo që të ndodhet’, shprehet babai i Ervis Alinj.

Ndërkohë vëllai i Ervis Alinj i bën apel që ai të kthehet. ‘Ta shoh Ervisin të gjallë, pastaj le të vdes’, shprehet Taulant Alinj nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Në shkrimin e vet, AFP përmend Ervis Alinjin me emrin Yassin, ndërsa thotë se ai punon si kasap në Tiranë, pas kthimit nga Siria.

The post Familja e luftëtarit të kthyer nga Siria: I kanë bërë injeksion për të na harruar! appeared first on Lajminet.

Comments
To Top