Uncategorized

E konfirmon BE-ja: Serbisë i hapen kapitujt për integrim


Publikuar më:


Flamuri i Serbise dhe i BE-se

Presidenca e re Sllovake e BE-së, menjëherë e ka mirëpritur këtë progres të bërë në rrugën e Serbisë drejt Bashkimit Evropian dhe se kjo çështje do të jetë pjesë e agjendës së Komitetit të Reprezentuesve Permanentë të Bashkimit Evropian (COREPER), që do të mbahet me 7 korrik.

Vendimi për t’i hapur kapitujt e rinj me Serbinë do të merret pa debat fare ndërsa, hapja e kapitujve, pritet të ndodhë me 18 ose 19 korrik në mbledhjen e rregullt të Këshillit të Ministrave të Jashtëm të BE-së.

.

Comments
To Top