Uncategorized

Durrësi s’ka para për të paguar rojet e plazhit për sivjet


Publikuar më:


Plazhi i Durresit

Sipas kryetarit Vangjush Dako, shkak është jo vetëm mungesa e fondeve, por edhe fakti se ky shërbim duhet të ofrohet nga subjekte të liçencuara.

“Këtë vit nuk kemi fonde sepse edhe ai është një problem. Por nuk kemi asnjë subjekt të liçencuar që të ketë bërë kërkesë pranë bashkisë për të kryer këtë aktivitet. Ne me punonjësit tanë të Komunales dhe Plazhit nuk e kryejmë dot këtë shërbim, duhet një subjekt për të realizuar gjithë sigurinë”, ka deklaruar Dako.

Përveç mungesës së tyre, në të gjithë plazhin e Durrësit, që shtrihet nga Ura e Dajlanit deri tek Shkëmbi i Kavajës, brezi ranor është zaptuar nga subjekte private që e shfrytëzojnë atë në mënyrë të paligjshme, pa shlyer asnjë detyrim ndaj baskisë, përcjell Tch.

“Ne me Inspektoriatin Urbanistik, Policinë Bashkiake dhe struktura të tjera do të ndërmarrim një aksion për lirimin e hapësirave të zëna padrejtësisht nga subjekte të ndryshme”, ka thënë Dako.

.

Comments
To Top