Uncategorized

Drejtori i Policisë së Rinasit: Aeroporti është grabitur për 3 minuta (Video)


Publikuar më:


Aeroporti i Rinasit

Kështu ka deklaruar në emisionin ‘Opinion’, por ka hasur në kundërshtinë e argumentit të analistit Artur Zheji.

Ky i fundit u shpreh se nëse kjo grabitje ka ndodhur për 3 minuta, atëherë janë korruptuar të gjitha hallkat e ruajtjes së sigurisë.

Tre personat e maskuar dhe të armatosur grabitën 1 milionë Euro, teksa po ngarkoheshin në aeroplan.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=G_gB2aBkjvo?feature=oembed&w=640&h=360]

.

Comments
To Top