Lajme

Deputetët pro ndryshimeve të Ligjit për Fondet Pensionale


Publikuar më:


Kuvendi i Kosoves

Deputetët e VV-së kërkuan që të tërhiqet drafti aktual dhe të përmirësohet.

Shqipe Pantina nga VV tha se ky projektligj nuk i plotëson nevojat për ta rregulluar këtë fushë.

Ajo tha se është e papranueshme qasja e qeverisë dhe mënyra e amandamentitmit të këtij ligji, sepse po bëhet pa ndonjë analizë paraprake, ku qeverisë i duhet për interesa të veta dhe jo të qytetarëve.

”Ndryshimet e propozuara nuk krijojnë më shumë siguri. Qeveri po synon të marrë më shumë para nga trusti, pa e bërë të qartë se ku do t’i investoj këto para”, tha ajo.

 

Comments
To Top