Uncategorized

Cipras, politikani grek më i varfër, ja pasuria e deklaruar


Publikuar më:


Alexis Tsipras

Këtë ta fundit zotërojnë pasuri që mesatarisht kapin shifrën gjysmë milionë euro.

Të ardhurat e politikanëve helenë për vitin 2015-të u publikuan në faqen zyrtare të Parlamentit grek. Cipras ka paraqitur të ardhura me vlerë 69 000 euro, depozita për 7 000 euro, një banesë prej 114 metra katror dhe një motoçikletë prej 652 kubikësh.

Ndërkohë, Presidenti i Republikës, Prokolis Pavlopulos ka të ardhura mbi 80 mijë euro. Më i pasuri ndër politikanët e rinj është lideri i “Agimit të Artë”, Nikos Mihaloliakos, i cili së bashku me bashkëshorten kanë paraqitur të ardhura prej mbi gjysmë milionë euro.

The post Cipras, politikani grek më i varfër, ja pasuria e deklaruar appeared first on Lajminet.

Comments
To Top