Uncategorized

Bombola e gazit dëmton 13 shtëpi në Maqedoni


Publikuar më:


Nga shpërthimi është dëmtuar një punëtori mekanike, dy automjete, si edhe trembëdhjetë shtëpi, të cilat gjenden aty pranë.

Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer një prokuror publik dhe një ekip nga MPB-ja.

The post Bombola e gazit dëmton 13 shtëpi në Maqedoni appeared first on Lajminet.

Comments
To Top