Uncategorized

Blushi: Ky Parlament i ka të numëruara orët


Publikuar më:


Ben Blushi

Blushi thotë se me këtë, ky Parlament i ka të numëruara orët, ndërsa deklaron votën personale pro miratimit të reformës.

“Rëndësi ka që drafti të hyjë në seancë, unë do ta votoj. Por kjo mundësi s’po na jepet, unë e votoj pa kushte. Kjo që ndodhi, që u arrit një marrëveshje dhe pas 3 orësh thanë se nuk e kemi është qesharake. Pra, klasa politike gjen marrëveshje për të mos u marrë vesh. Kjo ka gjetur përcmim dhe neveri, natyrisht tek ndërkombëtarët. Ky parlament i ka të numëruara orët, për fat të keq. Rëndësi ka që reforma të votohet me 140 vota”, tha ai.

.

Comments
To Top