Uncategorized

Blushi: Elvis Roshi më kërcënon me mesazhe


Publikuar më:


Ben Blushi

Në fjalën e tij në seancën e sotme, Blushi tha se Elvis Roshi i kishte dërguar mesazhe fyese dhe kërcënuese.

“Kam marrë sms nga Elvis Roshi. Më ka dërguar disa mesazhe kërcënuese në telefon”, tha Blushi.

Duke u drejtuar nga kryeministri Rama, Blushi tha se Roshi ka mbrojtjen e tij.

“Roshin e mbron ti, ndaj ai guxon. Mbi çfarë kriteresh mbahen në punë personazhe të tilla?”, tha Blushi.

“Kush është ky? Elvis Roshi apo Ervin Roshi? Kur kam qenë i vogël, nëpër lagjet e Tiranës kam parë plot si ai”, tha Blushi.

Pas kësaj deklarate, nga salla reagoi deputetja Jozefina Topalli, e cila nguli këmbë që kryeministri Rama të jepte shpjegim lidhur me këtë.

Kjo shkaktoi konfuzion në sallë dhe kryetari i Kuvendit njoftoi për një ndërprerje disaminutëshe.

The post Blushi: Elvis Roshi më kërcënon me mesazhe appeared first on Lajminet.

Comments
To Top