Uncategorized

Biznesmeni shqiptar që e pranon se është gay (Foto)


Publikuar më:


Elton Iliriani

Elton Iliriani, publikisht deklaroi orientimin e tij seksual dhe vështirësitë që ndesh ky komunitet në vend.Ai është shef ekzekutiv i kompanisë “HeadHunter Group”.

Ai ka lindur në Tepelenë dhe tregon se është përballur mes vështirësive dhe pranimit të familjes.

Ai kërkoi në ditën ndërkombëtare të ndërgjegjësimit ndaj homofobisë që të pranonin realitetin, për ata qe nuk flasin hapur mbi këto sjellje seksuale.

Deklarata e tij u bë në aktivitetin për Indeksin e punësimit  ku jepen çmime për biznesin që ka politikë antidiskriminimi.

4 3 2 1

The post Biznesmeni shqiptar që e pranon se është gay (Foto) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top