Uncategorized

Biden në Beograd, do të riaktualizojë çështjen e vëllezërve Bytyçi (Video)


Publikuar më:


Në Beograd ai pritet të diskutojë çështjen e krimeve të luftës dhe theksi do të vihet te çështja e tre shqiptaro-amerikanëve, të vrarë 17 vjet më parë në Serbi, në rrethana të pasqaruara ende, raporton VoA.

Familjarët e tre vëllezërve të vrarë Bytyçi, si dhe organizatat humanitare, shpresojnë që vizita të nxisë autoritetet serbe që të ndërmarrin hapa konkrete për ndriçimin e kësaj vrasjeje.

Rreth sqarimit të vrasjes janë bërë premtime, por duket se mungesa e vullnetit politik ka penguar vënien e autorëve para drejtësisë.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-M7lAuFhZXo?feature=oembed&w=640&h=360]

Comments
To Top