Uncategorized

Berisha për rrëzimin e helikopterit: Të verifikohet nga parlamenti, mund të jetë krim shtetëror!


Publikuar më:


Sali Berisha

Reporteri që denoncoi këtë fakt më pas u detyrua të heqë statusin nga rrjetet sociale. Ish kryeministri kërkon një komision verifikimi nga parlamenti dhe i bën thirrje presidentit të shfrytezojë të gjithë kompetencat e tij për të verifikuar rrethanat dhe shkakun e kësaj tragjedie.

 

The post Berisha për rrëzimin e helikopterit: Të verifikohet nga parlamenti, mund të jetë krim shtetëror! appeared first on Lajminet.

Comments
To Top