Uncategorized

Beograd: Një major serb kërcënon me djegie të vetes para Ministrisë së Mbrojtjes


Publikuar më:


Siç raporton “Blic” e Beogradit majori e ka lyer veten me benzinë për shkak se është pakënaqur pasi që pas disa tentimeve që ka bërë nuk është graduar.

Psikologët dhe ndërmjetësuesit janë duke biseduar me të derisa ushtria është duke e siguruar vendin e ngjarjes.

Mediat serbe bëjnë të ditur se para ndërtesës së Ministrisë janë pjesëtarët e Policisë, zjarrfikësit dhe personat shëndetësorë.

Majori serb u ka thënë gazetarëve se do të qëndrojë para Ministrisë së Mbrojtjes derisa nuk e pranon dikush nga zyrtarët.

The post Beograd: Një major serb kërcënon me djegie të vetes para Ministrisë së Mbrojtjes appeared first on Lajminet.

Comments
To Top