Lajme

BE-ja me sondazh për vizat, voto për Kosovën!


Publikuar më:


Në faqen informuese për vizat Shengen,është publikuar një sondazh ku të anketuarit pyeten nga BE-ja se cila nga katër vendet, Turqia, Ukraina, Gjeorgjia dhe Kosova duhet të marrë liberalizimin.

“BE-ja ka kryer dialog për liberalizim vizash me këto vende, Turqinë, Ukrainën, Gjeorgjinë dhe Kosovën, dhe së fundmi institucionet e njëjta janë afër hapave konkret drejt rekomandimit për liberalizim vizash Brenda territorit të Shengenit”, thuhet në përshkrimin e sondazhit.

Duke klikuar KËTU keni mundësi që të votoni edhe ju në pyetjen që BE-ja ka parashtruar në këtë sondazh.

Comments
To Top