Uncategorized

Basha: Tre negociatorë për Reformën në Drejtësi, ja emrat


Publikuar më:


“E vlerësoj si takim konstruktiv. Në fund të takimit angazhuam nga një përfaqësues për të kërkuar zgjedhje mbi propozimin hibrid dhe rekomandimet e Komisionit të Venecias. Për ne kjo është një sukses për mbylljen e Reformës në Drejtësi.

Oerd Bylykbashi ka plotfuqinë për të negociuar zgjidhjen. Ne kemi propozuar një zgjidhje dhe kontributi ynë për ta sjellë propozimin hibrid brenda rregullave të Venecias ka qenë serioz”, u shpreh kreu i PD-së, Lulzim Basha.

.

Comments
To Top