Uncategorized

Anjeza Shabani apelon vendimin që e lë në burg


Publikuar më:


Anjeza Shabani

 

Masa ishte dhënë nga Gjykata e Tiranës pas publikimit të një videoje ku ajo shfaqej duke dhunuar fizikisht një fëmijë 3-vjeçar.

Ajo do të përballet gjithashtu edhe me akuzën e evazionit fiskal, shmangien e detyrimeve tatimore dhe shmangien e deklarimit të të ardhurave.

.

Comments
To Top