Uncategorized

Ambasada amerikane kundërshton tërheqjen e faljeve selektive


Publikuar më:


Në reagimin e ambasadës thuhet se shfuqizimi i pjesshëm i vendimit për falje është i papranueshëm.

“Ashtu sikurse thamë javën e kaluar, tërheqja e pjesshme apo selektive e faljeve do të rrisë sensin e pandëshkueshmërisë në këtë shtet dhe do prevenojë Maqedoninë nga progresi në qëllimet e saj të rëndësishme, përfshirë këtu NATO-n dhe BE-në. Këtë çështje Maqedonia duhet ta pastrojë në mënyrë gjithëpërfshirëse, thuhet në reagimin e ambasadës.

The post Ambasada amerikane kundërshton tërheqjen e faljeve selektive appeared first on Lajminet.

Comments
To Top