Uncategorized

A e keni vizituar ndonjëherë këtë mrekulli në Shqipëri? (Foto)


Publikuar më:


E pasur me histori, natyrë dhe e përshtatshme për lundrim dhe plazh, atje ndodhet edhe një ishull fantastik për adhuruesit e turizmit të aventurës.

Fotot e mëposhtme nuk kanë nevojë për shumë komente.

.

Comments
To Top