Uncategorized

9 pyetjet naive të dhëndrit të Sali Berishës (Video)


Publikuar më:


Jamarbër Malltezi

Ai ngre shqetësimin e  tij, duke shtruar 9 pyetje për Ministrinë e Transportit, të cilat i lidh këtu me kushtet, çmimin e biletave dhe dëmin mjedisor që shkaktojnë urbanë në kryeqytet.

9 pyetje naive:

1. Dini gjë ku shkon ky tymi?

2. Sa nga tymi shkon në mushkëritë tona?

3. A ka apo jo rrezik për mushkëritë tona?

4. Ka institucione ky shtet apo veç tenderë?

5. Këta autobusët licenson bashkia dhe ministria e transporteve?

6. Ka pasur ndonjë reagim nga ministria mjedisit, bashkia apo transportet për këtë?

7. Ka ndonjë matje për këtë tym ministria e mjedisit apo agjencia e konsumatorëve te bashkisë?

8. A ishte ky shërbimi qe meritonte te rritej bileta autobusit ne 400 leke?

9. A jeni te kënaqur me rritjen e çmimit te biletës dhe cilësinë e autobusëve?

.

Comments
To Top