Uncategorized

​Revolucioni: Deputetët të braktisin Kuvendin


Publikuar më:


Protesta ne Shkup

Nëpërmjet një letre publike ata u drejtohen deputetëve që të respektojnë sovranin e popullit dhe të qëndrojnë pas kërkesave të protestuesve.

Lidhur me qarkullimin e zërave se protestuesit e kësaj lëvizjeje duan që në mënyrë tinëzare të bëhen pjesë e qeverisë, ata kategorikisht mohojnë një gjë të tillë.

Partitë pjesëmarrëse në parlament akoma nuk kanë shprehur qëndrimin e tyre lidhur me këtë kërkesë të Lëvizjes “Protestoj”, derisa protestuesit në letrën dedikuar deputetëve edhe një herë kanë këmbëngulur se janë të paluhatshëm në arritjen e qëllimeve të tyre.

The post ​Revolucioni: Deputetët të braktisin Kuvendin appeared first on Lajminet.

Comments
To Top