17,04,2024

Kush është ky person në protestat studentore? E bija e Kashtanjevës: Nuk është Bardhyl Mahmuti po babai im! (Foto)

Must Read
E bija Hagji Kashtanjevës pretendon se në fotot e vitit 1989 është babai i saj. Ajo në sqarim pretendon se fotot i ka tjetërsuar Bardhyl Mahmuti, duke pretenduar se është ai në ato foto. Ne e postojmë mesazhin e A. Kashtanjeves ashtu siç na ka ardhur, dhe mbetemi të hapur për sqarimin e plotë të çështjes.

Në ket foto ne vitin Mars 1989 është Hagj Kashtanjeva nga Ferizaj, po ne Internet e ka mar nje person Bardhyl Mahmuti thiret dhe po thot qe është aj ne foto po osht gabim ne ket foto ësht Babai im. Ne nuk e kem per Bardhyl Mahmutin po viq per qet foto qe nuk esht i atij me nje emer gabim. Na kemi provuar me hi ne kontakt me Zotrin Bardhyl Mahmutin po nuk deshti dhe mblockoj ne Socialmedia.

Ne i kem faktet dhe foto. Dhe kemi vendosur me ba nje analystik me fotot professionale qe me pas edhe ni fakt qe ështe Babai im.BSBardhyl Mahmuti sqaron dilemat rreth fotografisë: Unë isha në ballë të protestave të 81-shit

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img