Bardhyl Mahmuti sqaron dilemat rreth fotografisë: Unë isha në ballë të protestave të 81-shit

Politikani dhe veprimtari nga Tetova Bardhyl Mahmuti i është përgjigjur pretendimeve të një personi se në fotografinë e publikuar në media këto ditë nga demonstratat e kosovës të vitit 1981 nuk është Mahmuti, porse babai i personit nga familja Kashtanjeva. Në vazhdim letra e Bardhyl Mahmutit të cilën sot e publikoi Agjencia e lajmeve INA: … Continue reading Bardhyl Mahmuti sqaron dilemat rreth fotografisë: Unë isha në ballë të protestave të 81-shit