Ferizaj

Zyrtare:Leard Sadriu tek Shkëndija e Tetovës.


Publikuar më:


Talenti ferizajas, Leard Sadriu ka nënshkruar kontratë me ekipin e parë të Shkëndijës së Tetovës.

Drejtori sportiv i klubit ferizajas, Genc Hyseni, ka zhvilluar bisedime me drejtuesit e klubit Tetovar për 5 ditë dhe arritën marrëveshje që Sadriu të jetë pjesë e Shkëndijës.

Leard Sadriu përndryshe ka qenë pjesë e grupmoshave të KF Ferizaj si dhe ka qenë pjesë e përfaqësueses së Kosovës u17.

KF Ferizaj i uron shumë suksese Leardit dhe shpresojnë që një ditë ta shohin në ndonjë klub evropian.

To Top