Ferizaj

Zgjedhet Këshilli i ri Drejtues i AKV “Kastrioti”


Publikuar më:


Ferizaj.24.05.2018. Sot në një takim të veçantë drejtoresha e Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit- Ferizaj, znj. Xhemile Murati- Shabani, shpalosi emrat e anëtarëve të Këshillit Drejtues të AKV Kastritotët, të cilët janë:

1. Astrit Mustafa, kryetar i AAKV “Kastriotët”- Ferizaj
2. Musa Ahmeti, nënkryetar i AAKV “Kastriotët”- Ferizaj
3. Sadije Çarkaxhiu, anëtare e AAKV “Kastriotët”- Ferizaj
4. Albulena Nuredini, anëtare e AAKV “Kastriotët”- Ferizaj
5. Valon Rrahmani, anëtare i AAKV “Kastriotët”- Ferizaj

I pranishëm ishte edhe kryetari i deritanishëm z. Xhevdet Shabani, i cili shpalosi projektet e ansamblit që janë në proces e sipër, si dhe ecuritë e punës deri te miratimi i statutit.

To Top