Ferizaj

Zëvendësministri Zariqi: URIME VITI I RI 2019!


Publikuar më:


URIME VITI I RI 2019!

Të nderuar qytetarë, më lejoni që t’ju përcjelli urime më të sinqerta me rastin e festës së Vitit të Ri 2019, ky vit shpresoj të ju sjell gjënë më të bukur të jetës dhe njëkohësisht le të jetë vit i realizimeve të synimeve tuaja, zoti le t’ju dhuroj atë që më së shumti e dëshironi dhe le t’ua ruaj atë që ju posedoni. Familja dhe miqtë bëhen edhe më të dashur në një festë si kjo, andaj edhe meritojnë urimet më të mira për Vitin e Ri.

Kjo është një periudhë e veçantë e vitit që mbart edhe një mesazh special për t’ua uruar ndryshe festën njerëzve të dashur. Janë të shumta mënyrat për të uruar shëndet, dashuri dhe sukses, si dhe realizimin e synimeve tuaja. Urime për shumë mot.

Me respekt Xhavit Zariqi

zv. Ministër i Zhvillimit Ekonomik

To Top