Kultura-Arti

Youth Film Fest. Rast për promovimin e artistëve të rinj


Publikuar më:


Nëse jeni të rinjë dhe të gatshëm për të bërë një ndryshim pozitiv në komunitetin tuaj, atëherë Youth Film Fest është për ju.

Youth Film Fest është një festival unik që ka si qëllim promovimin e artistëve të rinj. Këshilli Rinor i Ambasadës së Amerikës në Kosovë në bashkëpunim me Qendrën Inovative Kosovare sjellin edicionin e dytë të Youth Film Fest.

YFF është një mundësi për të gjithë të rinjtë e Republikës së Kosovës, pavarësisht përkatësisë së tyre etnike, që të shfaqin talentin e tyre në prodhimin e filmave, duke krijuar dhe publikuar një film të shkurtër në lidhje me:

  1.  Fuqizimi i të Rinjëve
  2. Gratë në Biznes
  3. Teknologjia, Mjedisi dhe Shoqëria

Në këtë festival me krijimet e tyre mundë të konkurrojnë të rinjtë  nga mosha 16 deri 30 vjeçare.
Gjithashtu vlen të cekët se tre vendet e para do të pranojnë shpërblime.

Ekipa e YFF do ta mbaj një takim informues në Ferizaj me datë 7. Tetor. 2016, .ora 17:00, lokacioni INPO. Linku i eventit: https://web.facebook.com/events/347791742225253/,
Linku i faqes se YFF: http://youthfilmfest-ks.org/, ne FB: https://web.facebook.com/YouthFilmFest/

Comments
To Top