Show Biz

Manekeni 72 vjeçar ia shpreh dashurinë live në Kojshia Show ish miss Kosovës (Video)


Publikuar më:


76 vjeçari nga Kosova që thotë se është Play Boy i Kosovës ka pasur 300 femra deri tash. Ai i do shumë femrat dhe nuk mund të jetojë pa të. Këto deklarata i ka dhënë në emisionin “Kojshia Show”.

“Një minutë pa femër nuk ri, apet kam me dal në facebook dhe kam me kërku femra, qajo femër që do më afrohet do e marrë.

Ai gjatë emisionit ia shpreh dashurinë live Mis Kosovës Arbnora Ademaj-t.

“Mua jashtëzakonisht më pëlqen Arbnora, e ka shtatin e bukur, kjo është edhe super manekene, edhe super Miss Kosova ” u shpreh 76 vjeçari i cili i do femrat shumë.

Ndërsa sa i përket se si duhet të jetë një femër ideale për të, 76 vjeçari u shpreh se gjithçka çka ka Arbnora çashtu e du një, tjetër ma t’mirë nuk lypi më. Play Boy e tha haptas se i pëlqen Arbnora Miss Kosova.

Comments
To Top