Ferizaj

Vizioni juaj po vjen në jetë! “Intercon” sjellë risi (Video)


Publikuar më:


“Intercon”, kompani që plotëson kërkesat e klientëve me hapësira të reja dhe kreative!

Kompania Intercon është në përfundim të punimeve të ndërtesës kolektive të cilat veçse janë në treg dhe ka filluar shitja.


Kompleksi banesor po ndërtohet në zemër të Ferizaj-it , në Lagjen e Re.
Inovacion në ndërtim, cilësi, dhe hapësia gjelbëruese.
Arkitektur e projektuar për komoditet dhe elegancë
Kompleks banesor me pishinë në terasë
Mundësi pagese edhe me leasing, çdo muaj deri në afat prej 20 viteve.
Oferta të mira për festat e fundvitit
Kontakti – 044 150 316

To Top