Lajme

Vetëvendosje thotë se qyteti i Pejës është degraduar


Publikuar më:


Përveç vizitës në Çarshinë e Gjatë dhe në Tregun e Bylmetit, pati vizita edhe në kompaninë “Gruda”, kompaninë “Bibita”, në një fermë gjedhësh dhe një pemishte në fshatin Qyshk, si dhe në disa ferma tjera, thuhet në një njoftim nga VV-ja.

“Përkundër që Peja dikur kishte një zhvillim të hovshëm të zejtarisë dhe falë pozicionit gjeografik është një vend me potencial të jashtëzakonshëm për zhvillim, pushtetet e pasluftës e kanë degraduar, dhe së fundi tentuan që edhe një pjesë të bjeshkëve të saj të ia falin Malit të Zi. Pejës i duhet më shumë se kurrë mbështetja dhe zhvillimi, të cilat arrihen vetëm me ndryshimin e këtij pushteti”, përfundon njoftimi.

.

Comments
To Top