Lajme

Vëllezërit Bakraoui kishin përgatitur sulme në Britani


Publikuar më:


px13624022dtho2015-3159079b

Hetuesit që merren me analiza të sulmeve terroriste në Bruksel, në një kontejner bërlloku kanë gjetur lap-topin e IBrahim El Bakraoui, njëri nga vëllezërit, i cili ka shpërthyer bombën në aeroportin e Belgjikës muajin që shkoi.

Të dhënat që kanë nxjerrë nga ai ekspertët e informatikës tregojnë se xhihadistët kanë planifikuar sulme edhe në Britaninë e Madhe.

Lap-topin, policia belge e ka gjetur në kontejner pas sulmeve me bomba në Bruksel më 22 mars.

Në databazën që e kanë quajtur “Qëllimi” përmendet sulmi në Britani e Madhe dhe në disa vende tjera.

97864701156fac897e500e877690449-v4-big

 

Comments
To Top