Ferizaj

Valixhe e braktisur/harruar, policia këkon pronarin


Publikuar më:


Me datën 06.08.2022 rreth orës 00:30 Policia Rajonale e Ferizajt ka pranuar një informacion se në rrugën ‘’Reçaku’’ tek restoranti dhe pika e karburantit ‘’Hib Petrol’’, vendi për ndalje të autobusëve në Ferizaj,’’ është  gjetur një valixhe e braktisur/ harruar.

Lusim, pronarin/en e kësaj valixhe,  të paraqitet në stacionin e policisë në Ferizaj, ose të telefonojë në numrat kujdestarë 192 ,0290/326-250 & 0290/322-406 dhe të vërtetohet pronësia për t’ia dorëzuar atë .

To Top